Contacteaza-ne

Strunjire

Strunjire a metalelor: fonta, aluminiu, otel carbon, otel aliat si inoxidabil, plastic, aliaje de cupru la AATEQ

Cauti un serviciu de incredere de strunjire, la preturi avantajoase, realizate cu echipament performant, de catre specialisti foarte bine pregatiti?

Opreste-te din cautare, pentru ca ai ajuns in locul potrivit. Aateq iti ofera servicii de inalta precizie dintr-o gama larga de industrii.

Indiferent de complexitatea produsului, la noi primesti acces la servicii profesionale, realizate in conditii perfecte, cu respectarea ultimelor standarde in domeniu. Fiecare operatiune prin care trece produsul tau este verificata pentru ca tu sa fii multumit de rezultatul final.

Asadar, daca ai nevoie de strunjire a metalelor, fie aluminiu, fonta, mai multe tipuri de otel, aliaje de cupru, plastic, noi suntem alegerea perfecta pentru tine.

Calitate, precizie si profesionalism la AATEQ!

Strungire CNC la preturi competitive de la Aateq

Folosim masini si tehnologie avansata pentru prelucrarea prin strunjire CNC, in scopul obtinerii unei precizii maxime. In functie de cerintele si bugetul tau, folosim cea mai buna modalitate de strunjire, cu diferite strunguri.

Pe strungurile CNC numarul de piese/ lot pe care le prelucram se afla intre 5 si 10.000, la diametrul maxim de 420 mm si lungimea maxima: 1000 mm.

Pentru strungurile conventionale, numarul de piese/ lot pe care le prelucram se afla intre 1 si 50, diametrul maxim este 500 mm si lungimea maxima: 1000 mm.

Oricat ar fi de complex proiectul tau, vom face o analiza a acestuia si iti vom oferi un rezultat precis si calitativ, pentru ca avem atat experienta si echipamentele necesare, cat si o echipa foarte bine pregatita si experimentata.

20 CNC strunguri4 strunguri convenționale3 mașini de rectificat
Diametru maxim 420 mmDiametru maxim 500 mmDiametru maxim 550 mm
Lungime maximă 1.000 mmLungime maximă 1.000 mmLungime maximă 1.500 mm
Număr de piese 5-10.000Număr de piese 1-50

Aplica pentru o oferta personalizata si pregateste-te sa te bucuri de precizie, calitate superioara si indeplinirea cerintelor proiectului tau!